Successos

successos

Sis detinguts a Garrigàs acusats de robar la càrrega d'un camió

Continua el degoteig d'arrestaments de lladres de camions. Els Mossos d'Esquadra van detenir diumenge passat a Garrigàs sis homes mentre robaven la càrrega d'un vehicle estacionat a l'autopista AP-7. Els presumptes delinqüents són de nacionalitat marroquina, tenen edats compreses entre els 22 i els 37 anys, i tots ells arrosseguen antecedents. Van ser descoberts per una dotació de paisà de la comissaria de Girona que efectuava tasques de seguretat ciutadana per les àrees de descans. A un quart de quatre de la matinada, els agents van entrar a l'àrea del Gironès en sentit nord, a la zona on aparquen els camions. Els efectius van observar que hi havia un grup de sis homes que estaven manipulant la part del davant d'un camió en un indret molt fosc i apartat. Alertats per la presència policial, els sospitosos van fugir corrents, van pujar a un turisme, van marxar i van incorporar-se a l'autopista, en direcció França.

Els investigadors van demanar suport a altres patrulles i van seguir l'automòbil, que fugia a gran velocitat. En arribar al punt quilomètric 35, just a l'àrea de descans de l'Empordà (Garrigàs), el vehicle va afluixar la marxa i hi va accedir. Diverses dotacions policials de Girona i Banyoles van interceptar i aturar el cotxe on viatjaven els individus i els van identificar.

Tots anaven vestits amb colors foscos, portaven guants i tres d'ells un buf de color negre que els tapava la cara i el nas. Els altres ocupants duien gorres i dessuadores amb caputxa. En l'escorcoll del vehicle, se'ls va trobar una clau anglesa, dues llimes, unes tenalles, dues llanternes, un ganivet i un parell de sabates de dona de marca. El camió on acabaven de robar la mercaderia tenia senyals de forçament al bombí del pany de la part de l'acompanyant. El conductor estava dormint al seu interior i no s'havia adonat dels fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.