Successos

policial

Arrestats tres lladres de comerços de l'Empordà

Els Mossos d'Esquadra de Girona van detenir el 26 de novembre tres homes a l'AP-7, a l'altura de Garrigàs, acusats d'haver robat en establiments de la Jonquera i Figueres. Els sospitosos van ser interceptats en un control de seguretat ciutadana que els efectius estaven duent a terme a l'àrea de servei de l'Empordà, en sentit sud. En el dispositiu, van observar que la furgoneta on viatjaven els presumptes delinqüents anava força plena i els van fer senyals per tal que s'aturessin. Quan els policies els van preguntar on es dirigien, els passatgers van començar a donar versions contradictòries i tampoc no van saber oferir una explicació lògica de l'origen de tot el material que transportaven.

Davant d'aquesta situació, els investigadors van escorcollar el vehicle, on van trobar dotze ampolles d'oli, sis de licor, vuit de productes de bricolatge per a l'automòbil, tres parells de sabates esportives, setze envasos de xarcuteria, vint-i-quatre llaunes de tonyina i vint-i-quatre més d'escopinyes, i deu ampolles de colònia. També se'ls va decomissar una bossa de fabricació casolana folrada de paper d'alumini i cinta adhesiva, que haurien fet servir per sostreure els efectes i burlar així els sistemes de seguretat. Duien ocults, a més, dos tallants, un martell i una caixa de claus, amb què van inutilitzar les alarmes de les ampolles de licor. Els agents van poder determinar que el material havia estat sostret de dos súpers de la Jonquera i d'uns grans magatzems de roba esportiva de Figueres. El detinguts, que tenen antecedents, van declarar als jutjats de Figueres, que els va deixar en llibertat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.