Successos

successos

Una veïna de Roses va simular el seu segrest

L'acusada va trucar al 112 i va afirmar que la tenien tancada en una espècie de gàbia

Els Mossos d'Esquadra de Girona han detingut Jamila Bakhat, una veïna de Roses de 45 anys i originària de Tunísia, acusada de simular el seu segrest. A dos quarts de sis de la matinada del 7 de novembre passat, l'arrestada va trucar plorant al telèfon d'emergències 112, on va explicar que tres homes la tenien retinguda i que s'havia pogut escapar per demanar ajuda. Va assegurar, a més, que els delinqüents la tenien tancada en una espècie de gàbia i que la seva vida corria perill. No va precisar, en canvi, el lloc on estava, si bé va indicar que era per la zona de Garriguella. La trucada, llavors, es va tallar bruscament i va ser impossible tornar a contactar amb la denunciant.

Un quart d'hora més tard, el 112 va rebre una segona trucada, en què tornava a requerir ajuda urgent. En aquesta ocasió, va afegir que estava a prop d'un restaurant tancat i la trucada va acabar amb un crit per part de la suposada víctima. I, ja finalment, el servei d'emergències va tenir notícies de nou de la dona 11 minuts després, quan va facilitar a l'operador el nom del carrer on estava i va indicar que allí hi vivia el seu marit.

A partir de la primera trucada, els Mossos es van desplaçar a la zona de Garriguella, Garrigàs i Pontós, on no van aconseguir localitzar la presumpta afectada. Mitjançant les dades que Bakhat havia proporcionat, van intentar trobar el seu immoble, però el resultat també va ser negatiu. Per la gravetat del cas, l'Àrea Territorial d'Investigació es va fer càrrec de l'assumpte. Després de corroborar que la detenció il·legal no havia existit, van procedir a l'arrest de Bakhat a Roses. La dona va reconèixer que es va inventar la història perquè estava sota els efectes de l'alcohol i les drogues.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.