Enxampen un atracador quan intentava presentar una denúncia falsa a comissaria per despistar els Mossos

Ja ho diu la dita popular: si vas a buscar llana en pots sortir esquilat. José Manuel es va presentar el 16 de maig a la comissaria dels Mossos de Martorell perquè volia denunciar que al seu pare, de 81 anys, li havien robat el cotxe. L'home, però, va explicar una versió contradictòria dels fets i els agents van dubtar de la seva història. Al final, van descobrir que el vehicle en qüestió era el mateix que s'havia utilitzat per atracar dues gasolineres de Pallejà a mitjan maig i que la intenció de José Manuel era presentar una denúncia falsa per despistar la policia. Des de llavors, aquest veí d'Abrera, de 45 anys i amb múltiples antecedents, dorm a la presó.

El primer atracament es va produir el 14 de maig. El lladre va entrar en una gasolinera de la ronda de Santa Eulàlia de Pallejà amb guants a les mans i ocultant-se el rostre amb un tapaboques i, després d'amenaçar una treballadora amb un ganivet, va fugir amb un botí de 659 euros. Dos dies després, seguint el mateix modus operandi, el lladre va atracar una altra gasolinera situada al mateix lloc, tot i que en aquest cas va provocar ferides lleus a un dels treballadors de l'establiment, que va forcejar amb ell per evitar el robatori. Després de detenir José Manuel per aquests fets, els Mossos van trobar al seu domicili el vestuari que el lladre havia utilitzat per cometre els atracaments.

Detingut a Barcelona

D'altra banda, la Guàrdia Civil va detenir divendres al districte barceloní de Ciutat Vella un menor xilè que amenaçava amb una navalla un home i diversos vianants més a la cruïlla del carrer de Sant Pau amb l'avinguda del Paral·lel. El jove, que en veure els agents va intentar fugir, suposadament acabava de cometre un atracament en un caixer automàtic situat a prop del mercat de Sant Antoni.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.