Successos

trànsit

accident

Un veí de Maià de Montcal de 71 anys mor en un xoc a la variant d'Ordis

La seva dona, que també viatjava en l'Opel Corsa, va resultar ferida de gravetat i va ser traslladada al Trueta

Els cinc ocupants de l'altre cotxe, un Audi, il·lesos

Un veí de Maià de Montcal de 71 anys, Joan Pujol Juanola, va morir ahir quan el cotxe en què viatjava, un Opel Corsa, juntament amb la seva dona, que va resultar ferida de gravetat, va xocar gairebé de cara contra un Audi A6, a la variant d'Ordis. Els cinc ocupants de l'Audi van resultar il·lesos.

L'accident va passar poc abans de la una del migdia, quan l'Opel Corsa que conduïa Joan Pujol circulava en direcció cap a l'N-260 per la C-26, la variant d'Ordis, que enllaça l'N-260 amb la rotonda de l'N-II a l'altura de l'accés de Figueres sud de l'autopista. Després de fer correctament la rotonda d'Ordis, l'Opel Corsa es va tornar a incorporar a la via però es va posar al carril esquerre i va acabar xocant contra l'Audi, que anava en direcció cap a l'N-II. L'accident va passar al quilòmetre 264,4 de la C-26. A resultes de l'impacte, la parella gran que viatjava en l'Opel Corsa va quedar atrapada dins de la carrosseria i
va ser necessària la intervenció dels bombers per poder-los excarcerar. Tot i que el SEM, que va mobilitzar l'helicòpter medicalitzat, va atendre les
víctimes al lloc de l'accident, no va ser possible salvar la vida de l'home. La dona, amb ferides greus, va ser traslladada a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Amb la mort del veí de Maià de Montcal en aquest xoc a Ordis ja són almenys trenta-quatre les persones mortes a resultes dels accidents de trànsit aquest any a les comarques gironines.

LA XIFRA

34
persones
com a mínim han mort per un accident de trànsit aquest any a les comarques gironines.

LA DATA

28.08.16
Un xoc
entre dos turismes a la variant d'Ordis va provocar la mort d'un conductor veí de Maià de Montcal


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia