Successos

Atrapen dues dones que ja sumen 31 detencions

Els Mossos han afegit l'autoria d'uns robatoris ocorreguts a Lilla i Vilaverd a l'historial de dues dones, de 31 i 29 anys, veïnes de Reus, que ja sumen 31 detencions, la majoria de les quals per delictes contra el patrimoni. La darrera es va produir aquesta setmana, quan una patrulla de Montblanc que feia un control va aturar un vehicle amb dos homes, dues dones i dos menors d'edat. L'escorcoll del maleter va confirmar les sospites perquè hi van trobar objectes tan singulars i diversos com una cadira de muntar a cavall, dos col·lectors de calefacció per a terra radiant i diversos objectes de la llar. A sota d'un dels seients del vehicle completava l'inventari una pistola d'aire comprimit que van intervenir amb la resta dels objectes i per la qual van denunciar administrativament el conductor.

Dies després, la propietària d'una casa de Vilaverd va denunciar que havien accedit al seu domicili i també es va denunciar el robatori en una casa en construcció de Lilla. Els agents van mostrar als denunciants els objectes intervinguts i les víctimes els van reconèixer.

Una patrulla de la comissaria del Baix Camp va procedir a detenir les dues dones a Reus mentre que sobre els homes ara recau una ordre de detenció. Les detingudes van passar a disposició judicial del jutjat d'instrucció número 1 de Reus i van quedar en llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia