Successos

medi ambient

incendi

Es cala foc a la cala Guillola de Cadaqués

Un generador es va encendre i va afectar una barraca i vegetació

Els bombers van desplegar 11 dotacions, quatre de les quals aèries, ahir a la tarda per apagar un petit incendi a la cala Guillola de Cadaqués, després que es donés l'avís d'una columna de fum. El foc el va provocar un generador d'electricitat que es va encendre i que va afectar la vegetació i una barraca que hi ha a la zona. La rapidesa amb què van actuar els bombers va permetre tenir controlat el foc en qüestió de minuts.

D'altra banda, ahir al migdia, els bombers també van donar per controlat el foc que es va encendre dissabte a la matinada a Vilopriu i que va arrasar 76 hectàrees entre bosc i camps. Es continua investigant l'autoria del foc, que es considera que va ser intencionat. Va començar en plena nit en una zona de bosc al costat d'una pista forestal i es dóna la circumstància que dijous a la matinada els bombers van haver d'anar a apagar dos conats de foc que es van encendre a la mateixa zona en dues hores de diferència i que es pressuposen obra del mateix incendiari. A Vilopriu fa dècades que hi actua un o diversos incendiaris i els focs, més petits o més grans, es compten a centenars.

Els incendis de Cruïlles i de la muntanya de Rocamaura, a l'Estartit, ja s'han donat per extingits del tot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia