Successos

Mor un motorista en una sortida de via a Maçanet

La víctima, de 63 anys, va caure per un desnivell de la carretera C-35

Un motorista va perdre la vida ahir en una sortida de via mentre circulava per la C-35, al terme de Maçanet de la Selva. Els cossos d'emergències van rebre l'avís del sinistre quan faltaven pocs minuts per les dotze del migdia. L'home, de 63 anys i veí de Tiana, va sortir accidentalment fora de la calçada i va caure per un desnivell, al marge de la via. Va anar a parar en un camp que hi ha just al costat, que queda un metre per sota de la superfície de la carretera.

Els fets van tenir lloc al punt quilomètric 77, en sentit nord. A la zona, hi van acudir dues dotacions dels bombers, quatre patrulles dels Mossos, un helicòpter medicalitzat i dues ambulàncies del SEM. Els sanitaris van intentar reanimar la víctima, però els esforços van ser sense èxit, ja que va morir durant el trasllat a l'hospital de Blanes.

Mentre van durar les tasques de gestió de l'accident, els membres de la unitat de trànsit dels Mossos van tallar la C-35 en els dos sentits de la marxa. Aquesta restricció va durar gairebé una hora per tal que poguessin treballar els serveis d'emergències. Els agents, després, van anar donant pas alternatiu als vehicles i, finalment, la circulació es va restablir a dos quarts de tres de la tarda.

LA XIFRA

77
és el punt quilomètric
de la C-35 on ahir, pels volts de les dotze del migdia, es va registrar el fatídic sinistre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia