Mor el conductor del cotxe que dimarts va caure al riu Ter, a Girona

El jove, de 32 anys, es trobava ingressat al Trueta en estat molt greu

L'accident va passar dimarts a tres quarts d'una del migdia en una de les principals vies de sortida de Girona, que té dos carrils. El vehicle accidentat, segons les primeres hipòtesis, va fregar lateralment amb un altre cotxe que estava al seu costat i el conductor va donar un cop de volant. Va trencar les dues tanques protectores i es va quedar balancejant al pont fins que va caure al Ter. El turisme va quedar panxa amunt i els dos ocupants, dos nois de Germans Sàbat, van quedar-hi atrapats. Al final, els van poder rescatar i els van pujar amb una grua fins al pont, on els esperava una ambulància, que els va portar fins al Trueta. El conductor era el que estava en un estat més greu i ahir a la matinada va morir. Els municipals investiguen les causes del sinistre. Alguns testimonis insinuaven, en un primer moment, que els dos cotxes implicats estaven fent una cursa.

Ahir, va haver-hi dos accidents mortals. Al Bruc (Anoia), un motorista de 23 anys veí d'Igualada va morir quan va perdre el control de la moto i va sortir de la via i, a Calella (Maresme), el conductor d'un ciclomotor va perdre la vida quan va xocar contra un cotxe a la C-32.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.