Successos

Matí de retencions a la C-55 per un camió bolcat

El d'ahir va ser un altre començament de setmana de trànsit complicat a la C-55. Aquest cop va ser per un camió de pinso que va bolcar en sentit Manresa, en el terme municipal de Monistrol de Montserrat (al quilòmetre 14,5), accident que va causar retencions de tres quarts de nou del matí a quarts de dues del migdia. El conductor va resultar il·lès.

Segons va explicar el Servei Català de Trànsit, el vehicle accidentat va quedar entravessat al mig de la calçada en sentit Manresa, per la qual cosa els cotxes que viatjaven cap a la capital del Bages van haver de ser desviats pel carril en sentit sud (cap a Abrera) i els vehicles que havien de passar per aquest carril es van desviar cap al parc de l'Alvèrnia, per dins el municipi. La “ràpida regulació del trànsit” i la possibilitat de desviar els cotxes d'una manera fàcil en aquest punt va fer que les retencions no fossin tan grans com altres cops, va explicar l'alcalde de Monistrol, Joan Miguel. Cap a quarts de dues, el camió es va poder retirar de la via, que es va reobrir del tot abans de les dues del migdia. Els Bombers de la Generalitat es van encarregar de les tasques de retirada del camió, amb tres dotacions que van netejar vessaments de líquids hidràulics que feien perillosa la calçada. La Plataforma No Més Morts a la C-55 va reivindicar, un altre cop, el desdoblament de la via.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia