Successos

Mor un veí de Vidreres en un accident a la C-63

El copilot va rebre l'envestida lateral d'una furgoneta

Els dos conductors van resultar ferits menys greument

Un veí de Vidreres de 34 anys va morir ahir en un accident de trànsit. El fatal xoc va esdevenir pels volts de les cinc de la tarda al punt quilomètric 5,5 de la C-63. Per raons que s'estan investigant, una furgoneta i un turisme van xocar lateralment en aquest tram on hi ha un senyal vertical d'estop. Testimonis dels fets van trucar ràpidament als serveis d'emergència, que hi van desplaçar diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat, Mossos d'Esquadra i efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Malgrat els esforços dels sanitaris, el veí de Vidreres, que anava de copilot al turisme, va morir a causa de les greus lesions patides. Els dos conductors dels vehicles van resultar ferits menys greument i van ser traslladats, un a l'hospital Josep Trueta de Girona i l'altre a l'hospital de Blanes.

Paral·lelament, pels volts de la mateixa hora, però aquest cop al terme de Llambilles, es va produir un altre accident de trànsit. Aquest cop va ser al quilòmetre 20 de la C-65, on van topar tres vehicles. Tot i que no hi va haver ferits greus, el SEM va atendre algun afectat per lesió cervical i atac d'ansietat.

Durant aquest 2016 un total de 25 persones han mort de resultes d'un accident de trànsit a les carreteres gironines. El darrer xoc va tenir lloc el 3 de
juny, quan un home de 63 anys va perdre la vida i un altre de 48 va resultar ferit críticament en un xoc frontal entre una furgoneta i un camió, a la C-31, a la Tallada d'Empordà.

LA XIFRA

25
persones
han mort aquest any víctimes d'accidents de trànsit ocorreguts a les comarques gironines.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia