Robatoris a l'Empordà i la Garrotxa

Els petits robatoris en botigues o locals municipals continuen sent el pa de cada dia i les comarques de l'Alt Empordà i la Garrotxa han estat afectades, els últims dies, per alguns d'aquests casos.

La nit de dilluns a dimarts, per exemple, van entrar a robar en un bar d'Ordis i al centre cívic de Navata. A Ordis, es van endur begudes i tabac. A Navata, però, els fets van ser més greus. Segons ha explicat l'alcalde, Jaume Homs, els lladres van forçar una de les portes d'entrada de les instal·lacions i van remenar tots els departaments. Van trencar quatre portes per poder entrar a les habitacions i van arreplegar una televisió de plasma i també una taula de llum i so. «La broma ens pot costar uns 8.000 euros entre els objectes que ens van robar i els desperfectes que hem d'arreglar», apunta Homs. Una part del centre cívic de Navata està en obres i és per això que es va desmuntar l'alarma. Ara, però, es tornarà a col·locar a corre-cuita per evitar més ensurts. La primavera passada també van entrar a l'ajuntament i van fer algunes destrosses, però al final van marxar gairebé sense res. Es dóna la circumstància que la nit abans dels successos d'Ordis i Navata també van assaltar l'ajuntament de Vilamaniscle i van intentar-ho a Rabós d'Empordà. Continuant amb els robatoris a l'Alt Empordà, la matinada de dimarts agents de la Policía Nacional van detenir un home que pretenia entrar en una casa de Biure d'Empordà.

A la Garrotxa, concretament a Olot, també han viscut aquesta onada de robatoris en comerços. Durant els últims dies han entrat a robar a la floristeria Casa Carlicus, a la botiga de queviures Ca la Dolors i al bar Joy's. En aquest últim cas, van buidar les màquines escurabutxaques i la del tabac.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.