Successos

Successos

Accident de trànsit

El xofer d'una furgoneta mor en un xoc frontal a la Tallada

L'accident va passar al punt quilomètric 359 de la carretera C-31

La víctima tenia 63 anys i era veí de Sant Vicenç de Castellet

El conductor del camió, ferit críticament, va ser evacuat al Trueta

Un malaurat accident va tenir lloc ahir a la Tallada d'Empordà. Un home de 63 anys va perdre la vida i un altre de 48 va resultar ferit críticament en un xoc frontal entre una furgoneta i un camió, a la C-31. Els cossos d'emergències van rebre l'avís del sinistre quan faltaven pocs minuts per a dos quarts de tres de la tarda. Segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT), l'accident es va desencadenar al punt quilomètric 359 de la carretera, on van col·lidir els dos vehicles. A conseqüència de l'impacte va morir el conductor de la furgoneta. La víctima era veí de Sant Vicenç de Castellet i de nacionalitat espanyola. El xofer del camió, de 48 anys, es va fer lesions molt greus i va ser evacuat amb un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va ingressar a la UCI.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar set patrulles dels Mossos d'Esquadra, sis dotacions dels Bombers, que van fer tasques d'excarceració per alliberar els afectats, un helicòpter medicalitzat, una ambulància també medicalitzada i una ambulància convencional del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Mentre van durar les tasques de gestió de l'accident es va tallar la carretera C-31 en els dos sentits fins a un quart de sis de la tarda.

Amb el sinistre d'ahir ja són com a mínim 24 les persones mortes en accidents de circulació a les comarques gironines aquest any. En tres dels sinistres hi ha hagut detencions de conductors i en dos casos han sigut empresonats els infractors. A banda, aquesta setmana han perdut la vida a la demarcació dues persones en accidents. A més de la víctima d'ahir, un veí de Girona de 58 anys va morir dimecres al Trueta de resultes de les greus ferides que es va fer dissabte al vespre, quan circulava en moto pel carrer de Barcelona i va ser envestit pel conductor d'un Mercedes que va fer un gir prohibit a l'esquerra i que va ser detingut pels municipals.

LA XIFRA

7
patrulles dels Mossos, 6 dotacions dels Bombers, un helicòpter i 2 ambulàncies es van mobilitzar pels fets.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia