Successos

Cau un ultralleuger en un camp d'arròs de Gualta

El pilot, que va badar, només es va fer ferides lleus a l'esquena

Un home de 48 anys de nacionalitat ucraïnesa va resultar ferit lleu amb un cop a l'esquena després d'estavellar-se, dissabte, en un camp d'arròs dins del municipi de Gualta, al Baix Empordà. Els fets van succeir el 28 de maig, pels volts de les nou del vespre. Un testimoni va trucar al 112 avisant que havia vist com una avioneta queia prop de l'aeroclub de l'Empordà. Fins al lloc dels fets van desplaçar-se dues dotacions dels Mossos, una unitat del SEM i dos vehicles dels Bombers. Els efectius van localitzar l'ultralleuger enmig d'un camp d'arròs. El pilot, un home nascut a Kíev, estava conscient i només es queixava de mal a l'esquena. L'home va explicar que havia realitzat una mala maniobra quan intentava aterrar a l'aeroclub. A causa d'això, va perdre el control de l'ultralleuger i va impactar contra el terra.

És el tercer ultralleuger que s'estavella en els darrers quinze dies entre el Baix i l'Alt Empordà, sense conseqüències mortals per als seus ocupants.

Divendres, un ultralleuger que havia sortit d'Empuriabrava en direcció a l'aeròdrom de Viladamat va acabar estavellat a tocar de la carretera GI-623, entre Viladamat i Ventalló, i els dos ocupants van resultar il·lesos. El dia 12 de maig, un altre ultralleuger va acabar estavellat enmig d'un camp de pomeres al nucli de Peracalç, a Ventalló, i el pilot va resultar ferit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia