Successos

trànsit

Bonmatí no vol que la família de la Khadija estigui sola

Més de dues-centes persones es concentren en record de la nena atropellada

L'Ajuntament decreta tres dies de dol

Més de dues-centes persones es van unir ahir al dol de la família de Khadija Challam en una concentració silenciosa que va tenir lloc a les sis de la tarda davant de l'ajuntament de Bonmatí. “El poble ha respost molt bé, esperem que la família senti el nostre suport i no se senti sola”, va declarar l'alcalde, Marc Garcia, visiblement commocionat per la tragèdia que ha convulsionat el poble l'últim dia de celebracions de la festa major. Per aquests fets, el municipi ha decretat tres dies de dol. Sota la bandera del municipi, i amb un crespó negre, els veïns van voler donar el suport a la família de la víctima, que era molt coneguda al poble i feia més de 16 anys que hi vivia.

Ajuda psicològica

“Ha estat un acte de suport perquè no se sentin desemparats”, va afirmar l'alcalde. En la concentració, també s'hi van sumar nens i nenes de l'escola de Bonmatí, on estudiava la menor i els seus germans. En aquest sentit, com va relatar ahir l'alcalde, una de les prioritats del consistori ha estat explicar el succés als nens. De fet, a través de Dipsalut i del Departament d'Ensenyament, un equip de psicòlegs va estar ahir al centre per fer costat a l'equip docent i donar-li consells sobre com tractar la notícia amb els nens. Un suport que també ha rebut la família de la víctima.

L'enterraran al Marroc

El pare de la nena, que ahir va volar de seguida des d'Alemanya, on s'estava, després de conèixer la notícia, i la mare, que es recupera a l'hospital, ja han comunicat a l'Ajuntament de Bonmatí la seva voluntat que la nena sigui enterrada al Marroc. El consistori els ajudarà en tots els tràmits que facin falta per a la repatriació del cos.

LA FRASE

El poble ha respost molt bé, esperem que la família senti el nostre suport
Marc Garcia
alcalde de bonmatí

L'escola farà divendres un acte

La direcció i el professorat de l'escola de Bonmatí tenen previst organitzar un acte d'homenatge a la Khadija divendres a un quart de cinc de la tarda. Un acte que serà obert a tothom i que encara s'ha d'articular com s'organitzarà. De portes endins, l'escola també té previst per avui que els alumnes facin escrits d'homenatge que podran deixar en dos indrets habilitats expressament per a l'ocasió.

L'Ajuntament de Bescanó –d'on era el conductor detingut– també s'ha volgut sumar a les mostres de suport deixant un missatge a la seva pàgina de Facebook: “En nom de tota la població lamenta el tràgic accident mortal succeït a Bonmatí i expressa el seu condol a la família i a la població veïna de Bonmatí.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia