Successos

Xoc entre dos camions a l'AP-7, a Cervià de Ter

Protecció Civil va activar el pla Transcat perquè un duia mercaderies perilloses

La Direcció General de Protecció Civil va activar ahir el pla Transcat per un xoc entre dos camions, un dels quals de mercaderies perilloses, a l'AP-7. L'accident va tenir lloc pels volts de dos quarts de set del matí al quilòmetre 49 de l'AP-7, en sentit sud i dins el terme municipal de Cervià de Ter. El telèfon d'emergències 112 va haver d'atendre cinc trucades que alertaven de l'accident. Un dels camions transportava set bidons de 30 litres de peròxid orgànic i hi va haver una fuita de producte, que va caure a la calçada. El producte és inflamable i explosiu, però es va diluir sense risc de contaminació. També hi va haver fuita d'una part del gasoil del dipòsit del camió. La circulació a l'AP-7 va quedar restringida a un carril en sentit sud a l'altura de Cervià de Ter i això va provocar congestió en fins a dos quilòmetres.

Accident a Avinyonet

Dues persones van resultar ferides de gravetat en un altre accident de trànsit, aquest cop a Avinyonet de Puigventós. Els fets van tenir lloc a les quatre de la tarda, al punt quilomètric 42 de l'N-260. De resultes de l'accident, entre dos vehicles, un d'aquests va acabar capgirat al mig de la carretera i l'altre va sortir de la calçada i va anar a parar enmig d'un camp. Fins al lloc dels fets es van desplaçar Mossos d'Esquadra, Bombers i efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que van traslladar amb ambulàncies els ferits fins a l'hospital Josep Trueta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia