Successos

Investigació sense ordre a Colera

Demanen que s'anul·li com a prova el contingut del telèfon que l'assassí va deixar a l'escena el crim del 2014

La defensa d'una de les acusades del crim de Colera va demanar ahir que el jutge anul·li com a prova el buidatge que van fer els Mossos d'Esquadra del telèfon mòbil que el sospitós del crim va abandonar al lloc dels fets. L'advocat Toni Quera sosté que els mossos van extreure informació de l'aparell, que estava mig carbonitzat, sense l'ordre judicial pertinent. De fet, segons el lletrat, la policia no va demanar autorització judicial per fer-ho fins l'endemà. Quera defensa que els agents van vulnerar el secret de les comunicacions. El telèfon és propietat del principal acusat i va servir, entre altres coses, per trobar un testimoni que assegura que el suposat autor material del crim va contactar amb ell per contractar-lo com a sicari.

Per aquest cas, el ministeri fiscal demana 25 anys de presó per a Marlon Roberto Castro Pedroza, un ciutadà de nacionalitat hondurenya acusat d'haver matat Ángel Ruiz da Roa, el cadàver del qual va aparèixer calcinat a Colera. Per la seva presumpta implicació en el tortuós episodi, també està previst que siguin jutjades Dolors Folch Julià, Esther Puig del Castillo i la seva mare, Carmen del Castillo Montero.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia