Successos

Una dona s'enfada amb un familiar, li crema el cotxe i acaba detinguda a Figueres

Les flames van afectar quatre vehicles més

Dos gossos moren durant un incendi que crema dos cotxes i uns contenidors a Calella de Palafrugell

Una veïna de Figueres va decidir fer justícia pel seu compte i va cremar el cotxe d'un familiar com a revenja personal. La dona, de 36 anys i de nacionalitat espanyola, ja ha estat detinguda pels Mossos d'Esquadra per un delicte de danys i un d'amenaces.

Els fets van tenir lloc la setmana passada, el dia 13 de març, pels volts de les quatre de la matinada al carrer Aquari de la ciutat altempordanesa. La Guàrdia Urbana de Figueres va rebre un avís que s'estava incendiant un vehicle que es trobava aparcat a l'alçada del número 13. Un cop apagades les flames, es va comprovar que el foc havia fet més estralls. Concretament, les flames van devorar completament dos turismes i va provocar danys a tres vehicles més que es trobaven aparcats al costat del cotxe. En l'incident, no hi va haver ferits.

Posteriorment, els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana van obrir una investigació que els va portar a identificar qui era la presumpta responsable dels danys. Segons la versió de la policia, tot apunta que la dona va amenaçar el cosí del seu exmarit i, després, va calar foc al seu cotxe.

Ella ho nega

Assistida pel despatx d'advocats Vila i Rollón, la dona nega que hagués calat foc al vehicle i molt menys que, l'endemà, hagués trucat al familiar per delectar-se del que havia fet. La sospitosa ja havia estat denunciada anteriorment per amenaces, però no va quedar demostrat i el jutge la va absoldre.

La investigació continua oberta, i s'està en espera d'un informe pericial dels Mossos d'Esquadra, ja que el dels Bombers assenyalava que no es pot determinar que l'incendi sigui intencionat.

Imprudència amb cendres en caliu

Dos gossos van morir, ahir, després que s'incendiés el vehicle on s'estaven, a Calella de Palafrugell. Els fets van tenir lloc al voltant de les nou del vespre, quan els serveis d'emergència van rebre l'avís que hi havia dos contenidors cremant, a la plaça de les Teranyines, al carrer Codina, al costat de l'església. El foc semblava que s'estava propagant a altres contenidors propers i podia afectar alguns vehicles estacionats al seu costat. També s'informava que a l'interior d'un d'aquest vehicles hi havia dos gossos. Adreçats al lloc unitats de la policia local de Palafrugell, van intentar treure els gossos del interior del vehicle, però, a causa de les explosions que es produïen, no ho van poder aconseguir. A causa de l'incendi, han quedat calcinats dos contenidors de recollida selectiva de vidre i material orgànic i dos vehicles i tres vehicles han resultat més afectats per trencament de vidres. El sinistre està sent investigat pels Mossos d'Esquadra, però tot apunta a una imprudència, quan un veí va tirar cendres que encara tenien caliu al contenidor i el va encendre sense voler.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia