Successos

Altres accidents d'autocar amb víctimes catalanes o ocorreguts a Catalunya

2000
6-07
Sòria
28 joves d'un grup d'estudiants dels Germans Gabrielistes van morir quan el seu autocar va topar amb un camió de bestiar.
1992
19-08
Torreblanca
Un autocar que havia sortit de Barcelona cap a l'Expo de Sevilla va bolcar a la sortida de l'autopista A-7, al terme de Torreblanca, a Castelló. Dels 56 passatgers i dos conductors que anaven en el vehicle en van morir 46 i 11 més van quedar ferits. La investigació va concloure que el conductor s'havia adormit al volant.
2001
14-11
Huelva
Al terme de Villarrasa un autocar de jubilats de Barcelona i Tarragona va tenir un accident que va deixar 20 persones mortes.
2009
30-07
Sant Pol de Mar
Sis persones van morir i 39 van resultar ferides en un accident de trànsit d'un autocar holandès a la sortida de l'autopista C-32 al terme municipal de Sant Pol. El sinistre es va produir quan l'autocar, de dos pisos i que transportava turistes holandesos i francesos que havien passat el dia a Barcelona, va sortir de la carretera en un revolt, va xocar amb un cotxe i va bolcar.
1995
10-07
Ròcamaura
Un balanç de 22 persones mortes, entre elles vuit estudiants de l'últim curs de psicologia de la UAB, va provocar l'accident d'un autocar a l'autopista francesa A-9 a l'altura del municipi de Ròcamaura, prop de Nimes. El vehicle va envestir un camió i en el sinistre hi va haver 32 ferits greus, nou d'ells també estudiants de la UAB.
2009
19-10
Bàscara
Una noia de 16 anys va morir i 20 persones més van resultar ferides quan l'autocar, en què també viatjaven turistes holandesos, va bolcar a la sortida 5 de l'autopista AP-7. El xòfer va donar negatiu en el control d'alcoholèmia.
2010
20-06
Puigcerdà
Dues persones van morir i dues més van resultar ferides greument en un accident al coll de Pimorent, a la Catalunya Nord. Un autocar que transportava 25 persones que tornaven d'una excursió a Andorra va sortir de la carretera. En el moment de l'accident, una desena de persones van sortir disparades del vehicle per les finestres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia