Successos

Detingut per conducció temerària a Blanes

La policia local va arrestar el conductor d'un cotxe que es va encastar a uns arbres quan fugia fent temeritats per escapar de la policia de Tordera, que el volia aturar perquè no té carnet

La policia local de Blanes va detenir ahir a la tarda per un delicte contra la seguretat del trànsit (per conduir sense tenir carnet i fer temeritats) el conductor d'un cotxe que es va acabar encastant contra uns arbres al carrer Anselm Clavé, a l'entrada de la població.

L'incident, que ha acabat amb el conductor als calabossos, va començar a Tordera, quan la policia local va veure un veí de la població que ja saben que no té carnet que circulava a cavall del seu Volkswagen i van intentar de fer-lo aturar. El conductor, però, no els va fer cas i va accelerar i va fugir en direcció a Blanes. La policia de Tordera el va perseguir i va alertar els Mossos i la policia local de Blanes perquè l'interceptessin si el trobaven. El conductor fugitiu va fer imprudències i temeritats diverses que la policia de Tossa va poder veure mentre li anava al darrere. L'escapada va acabar quan el cotxe va topar amb uns arbres petits i va acabar encastat entre una bústia i una marquesina al carrer Anselm Clavé de Blanes, moment en què un gran contingent de policies el va rodejar i va detenir el conductor. La policia local de Blanes es va fer càrrec de les diligències, que va traspassar després als Mossos, juntament amb el detingut, que serà posat a disposició judicial en les darreres hores. El vehicle del conductor va ser retirat i traslladat al dipòsit.

Ferida a l'AP-7

D'altra banda, ahir al matí una dona va resultar ferida de gravetat en un accident a l'AP-7 quan una furgoneta que circulava en sentit nord i ocupada per dues persones va bolcar al quilòmetre 89, dins del terme municipal de Maçanet de la Selva. La ferida va ser traslladada a l'hospital de la Vall d'Hebron.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia