Successos

No troben fàrmacs ni droga al cos del nen mort

Les anàlisis, però, han permès detectar una alta dosi d'etanol al cadàver de Caleb Hopkins que els pèrits atribueixen als efectes mateixos de la putrefacció

Els primers resultats que els laboratoris de toxicologia han remès al jutjat de Girona indiquen que el cos de Caleb Hopkins, el nen de 7 anys trobat mort a casa seva la nit de Reis, no tenia traces ni de drogues ni de psicofàrmacs. Les anàlisis, en canvi, sí que han permès detectar que el cadàver tenia una concentració d'etanol del 0,96 gr/l, una circumstància, però, que els especialistes forenses atribueixen als mateixos efectes de la putrefacció (el nen feia setmanes que era mort), i no pas a cap ingesta d'alcohol o subministrament d'alcohol. Aquests resultats, de moment, exculpen Bruce i Schrell Hopkins, els pares (que asseguren que el van trobar mort un dia al matí) d'haver incidit en la mort del petit Caleb. Aquestes analítiques corresponen a les mostres de líquids i magma que es van extreure del cadàver i ara encara falten els resultats de les anàlisis de les mostres de cabells i pèls que també han d'aportar informació per certificar que el nen no hagués pres determinats tipus de drogues o fàrmacs.

L'espera dels resultats de les anàlisis de les mostres enviades a toxicologia era un dels principals arguments que va esgrimir el jutjat número 1 de Girona per denegar als pares que poguessin enterrar el seu fill, que ara per ara continua al dipòsit de cadàvers, de la seu de l'Institut de Medicina Legal, als jutjats de Girona. La jutgessa també indicava que hi havia la possibilitat que hagués d'encarregar noves proves forenses al cos i que la causa de la mort no s'ha pogut establir. Els pares Hopkins continuen imputats per homicidi imprudent, i el seu advocat, Christian Salvador, lluita perquè el jutjat retorni a Bruce Hopkins els ordinadors que li van comissar, ja que els necessita per a la seva feina d'informàtic. El jutjat vol estudiar el contingut dels aparells també per descartar que no hi hagi cap indici que pugui incriminar els pares, ja sigui en converses de correu electrònic o continguts que explicitessin alguna actuació anòmala envers el nen, que van vetllar durant setmanes quan ja era mort. Els altres dos fills més grans de la parella Hopkings continuen al centre d'acollida Mas Garriga, de Juià, i ara als pares se'ls permet estar amb ells fora del centre dos dies sencers a la setmana.

LA DATA

05.01.16
van trobar
el cos del petit Caleb a casa seva, on els pares el vetllaven mort des de feia setmanes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia