Successos

Xoc d'un tren i un veler a la deriva

A Calella la caiguda d'una palmera talla el trànsit ferroviari

Al Masnou un veler queda atrapat al mar

Un tren de la línia R-1 va xocar ahir contra una palmera que estava al mig de la via. Els fets van tenir lloc a Calella, a dos quarts de set del matí, quan el primer tren d'aquesta línia circulava per la via. La palmera havia caigut a la via ferroviària arran del temporal, marcat per uns forts vents.

Tot i l'ensurt, no hi va haver cap ferit i els usuaris del tren van ser traslladats amb busos i taxis a Arenys de Mar, van destacar els Bombers de la Generalitat en el seu Twitter.

La circulació de trens entre Pineda de Mar i Canet va quedar aturada fins que els bombers van poder treure la palmera, que va quedar enganxada sota el vagó de la capçalera. Tal com va reconèixer aquest cos, va ser l'incident més greu que van atendre a primera hora del matí.

Un cop es va treure l'arbre de la via es van realitzar les reparacions pertinents per restablir el pas dels combois. Esglaonadament es va recuperar la normalitat a la línia R-1 de rodalies i a la tarda els trens circulaven amb normalitat per totes les parades, però amb retards que podien superar els quinze minuts, segons l'ACN.

D'altra banda, al Masnou un veler va quedar a la deriva. L'embarcació, amb sis persones a bord, va sortir al matí d'aquesta localitat i li va fallar el motor. Salvament Marítim, que va assegurar que no corren cap risc, va intentar rescatar-los per mar i remolcant el vaixell, però el fort onatge ho va impedir. Al tancament de l'edició, estava intentant treure'ls amb un helicòpter.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia