Successos

L'alarma permet atrapar uns intrusos en una casa a Maçanet

Els Mossos i els vigilants de Maçanet de la Selva van poder atrapar in fraganti, gràcies a l'avís de la central d'alarmes, tres homes adults i un menor que havien entrat en una casa de la urbanització Maçanet Residencial de Maçanet de la Selva, després de forçar la porta amb una palanca.

La central d'alarmes va donar l'avís d'intrusió a l'habitatge a quarts de tres de la tarda i tant els mossos de Santa Coloma com els vigilants de Maçanet van córrer cap a l'habitatge. De seguida van veure que havien forçat la porta amb una palanca i a dins hi van trobar els tres homes i el menor amb intencions clares de robar i els van detenir. Els intrusos, d'edats compreses entre els 32 i els 54 anys, veïns de Berga i de Maçanet, van quedar en llibertat el 17 de febrer després de declarar al jutjat de Santa Coloma, i el menor va ser entregat als seus tutors legals.

Aprofitant l'arrest d'aquests lladres frustrats gràcies a l'alarma els mossos han difós uns consells per prevenir els robatoris als habitatges. Recomanen tancar bé totes les entrades a l'hora d'anar a dormir i quan se surt de casa i posar una balda a la part interior de les portes. Es recomana també no deixar les claus de casa en llocs visibles o fàcils de deduir i trobar com ara sota l'estora o sota d'un test i, evidentment, no deixar-les posades al pany. També es remarca que si la casa té alarma s'ha de connectar sempre perquè en cas de no fer-ho no serveix per a res. En el cas de Maçanet tenir l'alarma connectada de dia els va servir per evitar el robatori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia