Successos

Sant Feliu de Guíxols renova la Festa de Sant Antoni Abat

La 21a edició de la diada estrena emplaçament, canvia el recorregut i introdueix una exhibició eqüestre a la platja

La festivitat de Sant Antoni Abat arriba de nou aquest diumenge a Sant Feliu de Guíxols carregada de novetats. La primera és l'emplaçament: els jardins de Juli Garreta seran l'epicentre de la celebració d'enguany, com a punt central de la ciutat. Per la seva banda, el recorregut d'aquesta 21a edició també té variacions, ja que recupera una nova centralitat i estrena itinerari, semblant al de carnaval, que passarà pel passeig dels Guíxols, la carretera de Palamós, el carrer Indústria, la plaça Empordà, carrer Àngel Guimerà, Sant Ramon i Rambla del Portet; la benedicció, amb uns cinc-cents participants, també es farà als jardins de Juli Garreta. Finalment, aquest any també s'ha previst una espectacular exhibició amb cavalls a càrrec del popular Santi Serra (conegut pel gran públic en proclamar-se guanyador del programa televisiu Tu sí que vales) i el seu Sercam Shows, que es farà a la una del migdia a la platja de Sant Feliu de Guíxols.

A més dels actes que porta la festa de Sant Antoni Abat, aquest cap de setmana a la localitat també hi haurà botiga al carrer i una regata.

Dades d'interès

Dia: 28 de febrer.

Horari: actes a partir de les 10.00 h. Tres Tombs a les 11.30 h pels carrers centrals, benedicció a les 12.30 h als jardins de Juli Garreta i espectacle eqüestre a les 13.00 h a la platja.

Més informació: www.guixols.cat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia