Successos

L'apunyalador és un noi tutelat del Mas Garriga

El lladre de Vodka que va apunyalar un vigilant i va intentar apunyalar un caixer té disset anys i és sospitós de set robatoris més perpetrats a Girona

El lladre que en l'intent d'endur-se una ampolla de Vodka dimecres va apunyalar un vigilant del Lidl i va intentar apunyalar també un caixer d'un Mercadona, té disset anys, és de nacionalitat hondurenya i espanyola i el seu domicili és el centre d'acollida per a nois tutelats per la Generalitat del Mas Garriga de Juià, el mateix centre on la direcció general d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA) té també els dos fills grans dels Hopkins, la parella que va tenir el cos del seu fill petit mort durant setmanes a casa seva.

El lladre de licor que va protagonitzar els dos episodis violents als supermercats durant la tarda va ser identificat per les imatges de les càmeres de seguretat i detingut dimecres a la nit pels Mossos, que el van localitzar a l'avinguda de Santa Eugènia de Girona. A part dels dos robatoris amb violència i intimidació perpetrats dimecres, els Mossos imputen al jove set assalts nocturns perpetrats les darreres setmanes a botigues i negocis de Girona i Salt, que hauria comès, en la gran majoria dels casos, amb un noi de divuit anys veí de Salt, de nom Juan. Aquests set robatoris els van perpetrar trencant vidres, portes o finestres i saquejant diners. Els robatoris que se'ls imputen són a una botiga de telefonia mòbil i una d'esports del carrer de la Rutlla de Girona, dos assalts a la mateixa gestoria de Salt, un altre en una perfumeria del barri de Sant Narcís i dos assalts a una botiga de venda de bicicletes situada a l'avinguda Lluís Pericot, d'on es van endur diners el primer cop i una bicicleta el segon cop. El jove de Salt ja havia estat arrestat dimarts pels robatoris nocturns i dimecres els Mossos ja buscaven el noi de disset anys també pels robatoris, i va ser llavors quan, en solitari, va perpetrar els dos assalts violents al Lidl i el Mercadona. Com que és menor d'edat, el lladre, que fa els divuit anys al juliol, ha estat posat a disposició de la fiscalia de menors i quedarà a càrrec dels seus tutors legals, que en el seu cas haurà de ser la Generalitat.

El vigilant del Lidl que va rebre una ganivetada que li va perforar el pulmó ja ha sortit de l'hospital i es recupera de les ferides a casa seva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia