Successos

Els taurins busquen suport per frenar els boicots als bous

La Federació de Penyes Taurines de l'Ebre vol aturar els “atacs” dels antitaurins la pròxima temporada

La Federació de Penyes Taurines de les Terres de l'Ebre ha anunciat que vol crear un front comú amb els diferents ajuntaments per defensar els bous i frenar els “atacs” dels antitaurins, segons han afirmat representants del col·lectiu. La decisió ha estat presa arran de les últimes mobilitzacions i actes de protesta que els activistes taurins han protagonitzat en els darrers mesos, algunes de les quals al territori ebrenc, com ara el boicot al concurs nacional d'emboladors celebrat aquest estiu a Amposta. Els integrants del col·lectiu es reuniran amb els diversos governs locals per aconseguir una posició obertament a favor de la festa.

També esperen que el nou govern de la Generalitat done suport als correbous, tal com ja passa al País Valencià. En aquest sentit, els taurins del territori han valorat molt positivament la sanció interposada als activistes que van boicotejar el bou embolat d'Olocau, els quals han estat multats amb 6.000 euros per persona. El president de la Federació de Penyes, Ximo Martí, va exigir que “el govern català actuï d'una manera igual de contundent contra els que boicotegen les festes a les localitats del territori“. En aquest sentit, des de l'entitat demanen una sanció similar per als responsables de dur a terme l'acte de protesta a Amposta, boicot sobre el qual encara no s'ha dictat cap resolució.

LA FRASE

El govern català ha d'actuar de manera contundent contra els activistes que fan boicot als bous
Ximo Martí
President de la federació de penyes taurines de 'ebre


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia