Successos

Fi de l'episodi de vent i baixada de temperatures

A primera hora del matí, es va arribar als -9ºC a Vilobí i als -7ºC a Girona

La forta tramuntana que va bufar dissabte arreu de les comarques gironines va afluixar ahir de manera significativa. Tan sols durant les primeres hores de la matinada, les ratxes de vent van continuar sent destacables, sobretot a l'Alt Empordà, si bé amb el pas de les hores la seva intensitat va ser molt més baixa. Els cops de vent més forts es van registrar a les dues de la matinada a Portbou, on la tramuntana va arribar als 102 km/h –dissabte, a
126 km/h–. Ja a les nou del matí, però, la situació havia variat i les ratxes eren de
56 km/h. El fet que disminuís el vent va comportar un descens de les temperatures, les quals a primera hora del matí eren negatives en molts municipis gironins. A Vilobí d'Onyar es va arribar als -9°C, -7,6°C tant a Sant Pau de Segúries com a la Vall d'en Bas, -7°C a Girona i -2,8°C a Platja d'Aro. Al migdia, en canvi, es van superar els 10°C en molts punts de la demarcació. Una de les temperatures màximes va ser a Espolla, amb 14,2°C.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia