Una nena de cinc anys és mossegada per un gos lligat en un restaurant de Rabós i li han de fer 208 punts

Una nena de cinc anys va ser atacada, diumenge de la setmana passada, per un gos, que estava lligat, en un restaurant de Rabós d'Empordà, i a conseqüència de les mossegades li van haver de practicar 208 punts de sutura, segons informava l'agència Efe. Els fets van passar en un restaurant de Sant Quirze de Colera on la nena havia anat a dinar amb la seva família. Mentre els grans encara eren a la taula, la mainada va anar a jugar al pati i la nena es va acostar a un gos de caça, que, tot i que estava lligat, va tirar-se-li al damunt i la va atacar. Quan els familiars de la nena van veure que el gos l'havia ferida, van córrer a dur-la a l'hospital de Figueres, on li van tancar, amb punts de sutura, les ferides que havia rebut –les més profundes, a la part del darrere del coll, però també en altres parts del cos–. Tot apunta que el gos tenia tots els certificats veterinaris pertinents, però tot i així els amos sembla que van decidir sacrificar-lo. La família de la criatura no va presentar cap denúncia específica contra els propietaris de l'animal, però els Mossos van redactar diligències sobre els fets i les van entregar al jutjat de guàrdia de Figueres per si el jutge considerava que hi havia responsabilitats.

El mes de juliol passat, una nena d'onze anys veïna d'Arbúcies que passejava amb la seva família per Girona va ser atacada per un gos rottweiler, una raça considerada perillosa. El gos era propietat d'un veí de Salt però l'hi guardaven uns parents en una casa del carrer del Carme de Girona. L'home que havia de vigilar el gos ha estat imputat per una falta d'imprudència i la família de la nena atacada exerceix l'acusació particular i demana responsabilitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.