Successos

Assalten de nit una fàbrica d'embotits de Sant Gregori

Almenys tres càrnies del Gironès han estat assaltades les darreres setmanes

Uns lladres van assaltar la nit del 16 d'octubre una nau de l'empresa Embotits Caula, al polígon industrial La Jueria Nord de Sant Gregori, i es van endur material electrònic que van trobar a les oficines. Els lladres van accedir a les instal·lacions fent un forat en una de les portes del moll de càrrega i un cop a dins van anar cap a les oficines i allà van agafar material electrònic, ordinadors, tabletes...

Es dóna la circumstància que Embotits Caula és, com a mínim, la tercera empresa càrnia que és assaltada pels lladres en les darreres setmanes a la zona del Gironès. En cap cas els lladres s'han endut els productes de les empreses i sempre van directes a les oficines buscant diners, la caixa o material electrònic. Els assalts sempre es perpetren en nits del cap de setmana.

El 26 de setembre va ser assaltada l'empresa Valent de Taialà, a Girona, i en aquesta ocasió els lladres van esbotzar la caixa forta i es van endur un botí que superava de molt els 20.000 euros en metàl·lic. Els lladres, que anaven emmascarats, van reptar per terra per esquivar els sensors de les alarmes i després van tapar les càmeres de seguretat. I el primer cap de setmana d'octubre, els lladres també van entrar a la fàbrica d'embotits Rafel Baró de Cervià de Ter. En aquest cas el botí que es van endur va ser només d'uns 400 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia