Successos

Dos agents fora de servei eviten un robatori a Celrà

Un agent dels Mossos d'Esquadra i un de la Policia Municipal de Girona van detenir el dia 15 d'octubre un home i una dona acusats d'intentar robar en un domicili de Celrà. En el moment en què va passar l'actuació policial, els dos efectius estaven fora de servei. La intervenció que van protagonitzar va tenir lloc pels volts de les vuit del vespre, quan van observar una parella que voltava prop d'un edifici del carrer Germans Sàbat. Els policies van sospitar del seu comportament i van seguir-los fins a l'interior d'un bloc de pisos. Van escoltar sorolls que provenien de la segona planta, on van comprovar que una porta havia estat forçada. Van realitzar aleshores la recerca dels presumptes còmplices i els van arrestar al carrer Padró.

Decomís d'eines

Durant el seu escorcoll, els van intervenir diverses eines que haurien utilitzat per forçar la porta de l'immoble. Entre el material que els van comissar, hi havia una pota de cabra, una escarpa, dues llanternes, unes tenalles i dos tornavisos. Els acusats són un home i una dona, de 19 i 46 anys, veïns de Girona. Els detinguts, que tenen múltiples antecedents, van passar l'endemà dels fets a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la capital gironina. Després de la seva compareixença, es va ordenar la seva posada en llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia