Troben a Almeria la cartera que va desaparèixer fa més d'un mes a Palamós

Viu amb esquàters, té feina i diu que va marxar perquè estava tipa de la família i de la pressió econòmica

S'ha resolt el cas de la cartera de Palamós. Positivament, perquè ja se sap del cert que ningú la va segrestar i que continua viva, però negativament perquè no deixa gaire bé la família amb la qual convivia.

Les darreres investigacions, que ja va avançar dimarts al vespre Televisió Costa Brava, han determinat que Maria Clara Martínez va desaparèixer voluntàriament l'1 de setembre. I ho va fer agafant un autobús a la parada que hi ha just davant del centre d'atenció primària (CAP) de Palamós. El mateix punt on un testimoni va declarar davant dels Mossos que li havia semblat veure-la pujar a un bus. La seva primera destinació va ser Girona, on va agafar un tren en direcció a Barcelona, i posteriorment un altre tren la va dur fins a Almeria.

Vivint sense diners

A Andalusia ha conviscut amb una família d'esquàters. Segons sembla, aprenent a viure sense diners i amb el mínim indispensable. Però el dia a dia l'ha empès a buscar feina i, per sort, a trobar-ne. Però per signar els papers del nou contracte de treball –fins ara treballava a l'oficina de Correus de Palamós– necessitava la seva documentació (DNI, targeta de la seguretat social, etc.). És per això que es va posar en contacte amb la comissaria dels Mossos de la Bisbal d'Empordà perquè li enviessin la documentació. Però els agents li van explicar que calia que la recollís ella personalment, alhora que necessitaven una declaració formal seva en què demanés que la deixessin de buscar per així tancar el cas.

Maria Clara Martínez es va personar dimarts a la comissaria dels Mossos de la Bisbal, amb la mateixa roba que el dia que va desaparèixer. Allí, va declarar que va marxar voluntàriament perquè estava tipa de la seva família. La veïna de Vall-llobrega diu que té por de tornar perquè va fugir de la seva família perquè estava vivint en un ambient masclista. De fet, l'única persona que va parlar amb ella telefònicament va ser el seu germà. La resta de la família, no vol ni veure'ls ni parlar per telèfon amb ells.

Sense maltractaments

En aquest sentit, també va reconèixer que en cap moment va ser víctima de maltractaments. Per altra banda, Martínez també va declarar davant dels Mossos que tenia una forta pressió econòmica. Segons sembla, ella era la titular dels comptes de casa i tothom li demanava diners, fins al punt de trobar-se que deutes que ella no havia contret els hi reclamaven a ella.

L'1 de setembre passat va rebre una altra trucada en què li reclamaven un deute. Aquesta trucada va ser el detonador que va empènyer la dona a desaparèixer i refer la seva vida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.