Successos

S'ofega una dona a la platja de Calafell

Una dona de 75 anys i de nacionalitat alemanya va morir, ahir, ofegada a la platja de Calafell (Baix Penedès), segons va detallar l'Agència Catalana de Notícies (ACN).

Cap a les dotze i deu del migdia, els Mossos d'Esquadra i el Servei d'Emergències Mèdiques van rebre l'avís. Els socorristes de la Creu Roja es van trobar la banyista surant i la van treure de l'aigua.

Un cop ja era a la sorra, els serveis d'emergències li van practicar durant tres quarts d'hora maniobres de reanimació, però, finalment, no van poder fer res per salvar-li la vida.

Fins al lloc dels fets es van traslladar dues ambulàncies del SEM. Segons va informar Protecció Civil, en aquesta platja ahir onejava la bandera groga, perquè l'aigua estava molt remoguda arran de les pluges que hi ha hagut en els darrers dies.

Des del 15 de juny, han mort un total de dinou persones ofegades a les platges catalanes. Un dels dies més tràgics va ser l'1 de setembre, quan van morir tres banyistes. Concretament, un turista alemany de 74 anys va ser localitzat a la platja de Santa Margarida de Roses. A la tarda, un home de 64 anys i nacionalitat espanyola va morir a la platja de Gavà, segons van informar fonts de Protecció Civil. I a darrera hora, segons la Televisió de Catalunya, un altre home va morir ofegat a la platja de l'Arrabassada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia