Successos

Un professor de Caldes, detingut per abusos a una menor

Els Mossos van escorcollar dijous el seu habitatge de Tossa i ahir el jutjat de Santa Coloma el va deixar lliure

Els Mossos van arrestar dijous un veí de Tossa de Mar, professor d'un IES de Caldes de Malavella, denunciat per haver comès abusos sexuals a una adolescent aquest estiu. Els Mossos van escorcollar dijous el domicili de l'arrestat al centre de Tossa de Mar i ahir el van traslladar al jutjat de Santa Coloma de Farners que instrueix el cas, ja que els fets denunciats s'haurien perpetrat dins del seu partit judicial. El professor va quedar en llibertat provisional després de declarar davant del jutge.

Del cas se n'ha informat el Departament d'Ensenyament i la investigació judicial continua oberta per aclarir-lo. La víctima és una menor del cercle de l'arrestat.

La detenció del professor es produeix un dia després que el jutjat d'Olot empresonés un jove de 25 anys, Sandeep Singh, després que una nena que ara té nou anys l'identifiqués com l'home que havia abusat d'ella durant les colònies d'estiu de l'any passat al santuari del Collell, on el detingut treballava a la cuina. La nena va explicar el cas aquest any per no haver de tornar al Collell.

03.09.15
els mossos
van escorcollar el domicili de Tossa del professor de Caldes detingut per abusos.
04.09.15
El jutjat
de Santa Coloma de Farners va deixar el professor en llibertat provisional.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia