Successos

Enxampen un lladre que havia entrat a robar a l'institut de Celrà

El detingut tenia preparat per endur-se una càmera fotogràfica, una videocàmera i havia forçat dues màquines de begudes del centre escolar

Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 19 agost, a Celrà, un home de 21 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lloret de Mar que havia entrat a robar a l'institut públic de Celrà. L'home està acusat de ser l'autor d'un delicte de robatori amb força. Els fets van tenir lloc a un quart de dotze de la nit, quan els mossos van ser alertats que s'havia activat l'alarma de l'IES de Celrà. Quan va arribar la patrulla, va observar que algú havia saltat la tanca perimetral del recinte i havia forçat una finestra per accedir a l'interior del centre. Els agents van comprovar si hi havia algú a dins i a l'oficina de la consergeria van localitzar un jove amagat darrere d'una porta i el van detenir. A sobre portava una navalla, unes tenalles, un punter làser i dues pistoles simulades, entre altres eines.

Al costat de la finestra forçada hi havia una càmera fotogràfica i una videocàmera que el detingut tenia preparades per sostreure-les. També van trobar dues màquines de begudes forçades.

El detingut, amb antecedents, va passar el dia 20 d'agost a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que va ordenar la seva llibertat.

Segon robatori

Es tracta del segon robatori al municipi en tres dies. El 16 d'agost els Mossos van detenir dos homes, de 20 i 21 anys, ambdós de nacionalitat marroquina i veïns de Girona, per haver intentat robar a l'empresa Logista, de Celrà, que emmagatzema tabac. La policia els acusa de ser els autors d'un delicte de robatori amb força, en grau de temptativa.

Tot fa pensar que havien saltat la tanca perimetral, de més de 2 metres, que havien forçat la porta d'entrada i que s'havien introduït en una de les habitacions per intentar passar desapercebuts als Mossos. Els detinguts, amb antecedents, van passar el dia 17 d'agost a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que va ordenar la seva llibertat amb càrrecs.

LA DATA

19.08.15
és el dia
que es va produir el robatori al centre escolar de Celrà, al carrer dels Països Catalans.

LA XIFRA

2
robatoris
s'han produït en tres dies a Celrà: un a l'institut i l'altre a l'empresa tabaquera Logista.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia