Successos

Busquen al Ripollès un motorista de Gavà perdut

La moto de Francisco del Pozo Gómez de Carvallo, desaparegut des de fa deu dies, va ser trobada amb el casc al manillar, a l'aparcament de Fontalba

Els equips de rescat es van mobilitzar dimarts per buscar per la zona de Queralbs Francisco del Pozo Gómez de Carvallo, un veí de Gavà de 59 anys que està en parador desconegut des del 8 d'agost, quan no es va presentar a una cita amb un amic per anar a veure futbol. La denúncia per desaparició tot just la va posar divendres passat, 14 d'agost, el seu germà a la comissaria dels Mossos del Vendrell. El germà, que va destacar que el desaparegut no té malalties ni depressió, va explicar que és motorista i que sol sortir a fer rutes amb la seva moto, una BMW de carretera. La recerca es va centrar a Queralbs després que es trobés la moto aparcada a l'esplanada que hi ha al final de la pista de Fontalba, un camí d'onze quilòmetres que surt de Queralbs. La moto estava tancada i tenia el casc de Francisco del Pozo penjat al manillar sense cap cadenat per assegurar-lo. Els bombers ahir van fer una àmplia recerca per la zona amb els especialistes en rescat de muntanya, amb gossos ensinistrats per buscar persones, i també un helicòpter va inspeccionar la zona des de l'aire. Però a partir de les sis de la tarda van suspendre la recerca perquè les condicions meteorològiques eren pocs favorables i aquest matí és previst que la reprenguin. Paral·lelament els Mossos estan fent la investigació per seguir el rastre de Francisco del Pozo a través de testimonis als hostals o establiments de la zona i del rastreig de les trucades fetes amb el seu telèfon i dels moviments dels seus comptes bancaris.

Francisco del Pozo Gómez de Carvallo s'anuncia a través de diversos portals d'Internet com a especialistes en ofertes laborals. Exposa les seves experiències professionals en el camp de l'automoció i es defineix com “un professional metòdic, rigorós, dinàmic i analític, ponderat sota pressió en situacions límit i flexible per prendre decisions i treballar en equip”.

LA DATA

08.08.15
Francisco del Pozo
havia quedat amb un amic per anar a veure futbol i no es va presentar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia