Successos

La Guàrdia Civil comissa 12.700 euros més trets d'Andorra

Els duia al cotxe un alemany que van aturar a prop de Bellver

Fa vuit dies van comissar-ne 19.200

La Guàrdia Civil de Puigcerdà va comissar dijous al vespre 12.700 euros a un ciutadà alemany que van aturar a prop de Bellver de Cerdanya i que provenia d'Andorra, d'on havia tret els diners. La Guàrdia Civil va aixecar una acta per infracció de la llei de control de canvi (no és permès passar més de 9.999 euros per persona a través de les fronteres) i va deixar al conductor 1.000 euros en efectiu perquè pogués continuar el seu viatge. Els diners comissats van ser posats a disposició del servei executiu de la comissió per a la prevenció de blanqueig de capitals i infraccions monetàries.

Dijous de la setmana passada, també a Bellver de Cerdanya, els guàrdies civils de Puigcerdà van aturar un altre ciutadà alemany, que també venia d'Andorra, i li van comissar 19.200 euros, que duia amagats entre l'equipatge.

La Guàrdia Civil, sobretot a la Seu d'Urgell, ha constatat que les accions com les que van fer aquests dos ciutadans alemanys són cada cop més freqüents. La gent que tenia molt capital tem per un costat que hi hagi corralitos que els atrapin els diners dels seus comptes d'estalvi o que els descobreixin capital no declarat i caiguin a mans de les autoritats fiscals. Per això la gent que té grans estalvis procura anar fent viatges per alliberar de mica en mica els diners i anar buidant els comptes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia