Successos

Cinc ferits i cues de quinze quilòmetres a l'AP-7

Matí complicat per als vehicles que ahir circulaven en sentit sud a l'autopista AP-7 a l'altura de Banyeres del Penedès, al Baix Penedès. L'accident d'un turisme que transportava una caravana va provocar retencions de més de quinze quilòmetres, a més de cinc ferits, segons va informar ahir l'Agència Catalana de Notícies (ACN).

Caravana encastada

L'accident es va produir poc abans de dos quarts d'onze del matí, quan el turisme on viatjaven els cinc ferits va bolcar, mentre que la caravana que arrossegava va quedar encallada a la mitjana de la via. Com a conseqüència, cinc dels ocupants del turisme (tots membres de la mateixa família) es van fer ferides, la majoria de caràcter lleu. Una de les ocupants (una noia de 16 anys), però, es va fer diverses fractures de caràcter greu com a conseqüència de l'accident, i va haver de ser traslladada a l'hospital Sant Joan de Déu a través d'un helicòpter medicalitzat.

Les tasques de trasllat dels ferits, així com la de retirada de la caravana, van provocar que la circulació de l'AP-7 quedés tallada totalment en sentit Tarragona durant diversos moments del matí. Com a conseqüència, es van produir cues que, segons el Servei Català de Trànsit, van arribar als 15,5 quilòmetres entre Vilafranca del Penedès i Banyeres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia