Successos

Circulava fent ziga-zagues per un sobrepès de 4 tones

Un bus interceptat a Sils duia massa càrrega al remolc, fet que provocava que envaís constantment el carril del costat

En l'autocar, que va quedar immobilitzat a Girona, hi anaven 46 passatgers

Els Mossos d'Esquadra van denunciar dilluns un conductor que va ser interceptat a la xarxa viària gironina al volant d'un autocar que arrossegava un remolc, el qual superava pràcticament en 4 tones el límit màxim de pes autoritzat. El xòfer, de nacionalitat marroquina, estava realitzant un trajecte amb destinació a la ciutat de Casablanca. Viatjaven un total de 46 passatgers en el bus, que va acabar immobilitzat a l'estació de Girona. L'actuació policial va iniciar a dos quarts de nou del matí, quan una patrulla de la unitat de trànsit va observar un autocar que circulava de manera perillosa, ja que envaïa constantment el carril del costat. El vehicle anava en sentit sud i en aquell moment estava a l'altura del punt quilomètric 80 de l'AP-7, a Sils. Els agents el van aturar, van comprovar que el remolc portava massa càrrega i que, com a conseqüència, feia oscil·lar l'autocar.

Els efectius van decidir traslladar el remolc fins a una empresa de Vidreres, on mitjançant una bàscula legalment autoritzada el van pesar amb tots els efectes que duia al seu interior. El resultat que va marcar va ser 7.440 quilos: 3.940 kg més del màxim legal permès, que en aquest cas era de 3.500 kg.

Tres infraccions

Arran de la perillosa situació, els Mossos van dur el bus a l'estació de la capital gironina, i van denunciar el xòfer per 3 infraccions administratives: circular amb excés de pes al remolc que portava enganxat, conduir negligentment i circular sense la documentació del remolc. A primera hora de la tarda, l'empresa propietària de l'autocar va abonar 2.940 euros en concepte de l'import a què pujaven les denúncies. La companyia va gestionar dues furgonetes perquè transportessin la part sobrant de la càrrega, i, ja després, el bus va poder continuar la marxa.

LA DATA

13.07.15
Els policies
van detectar l'autobús mentre circulava per l'autopista AP-7, en direcció Barcelona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia