Successos

Un paracaigudista xoca contra un camió a Empuriabrava

Un paracaigudista va resultar ferit ahir en topar amb un camió a l'N-260, a tocar de l'aeròdrom d'Empuriabrava. Segons van informar els Bombers de la Generalitat, l'accident es va produir poc després de les deu del matí a l'altura del quilòmetre 38, on el paracaigudista, de 18 anys, va impactar amb un camió i va quedat estès a la calçada. Fins al lloc de l'accident es van desplaçar efectius dels Bombers de la Generalitat, la Policia Local i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). De resultes de la topada, el paracaigudista va haver de ser traslladat en helicòpter medicalitzat a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va ingressar en estat menys greu.

Precisament aquest cap de setmana un parapentista també va quedar ferit en accidentar-se a Amer. Els fets van tenir lloc diumenge a la zona de la muntanya de Santa Brígida. Per causes que encara es desconeixen, el parapentista va perdre el control, es va estimbar i va quedar penjat d'un arbre
a una altura d'uns cinc
metres. L'home estava conscient però es queixava de la zona de les lumbars i va ser evacuat a l'hospital Josep Trueta de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia