Successos

Investigació per aclarir l'accident de l'avioneta incendiada

Una comissió formada per representants de diferents departaments relacionats amb la navegació aèria i la policia van ser ahir a l'aeròdrom d'Empuriabrava per buscar indicis i inspeccionar la zona de l'accident i les restes de l'avioneta que divendres es va incendiar després de fer un aterratge d'emergència. Els dos ocupants de l'aeronau, un matrimoni francès, van poder salvar la vida i només la dona va resultar ferida lleu.

Els investigadors intenten aclarir les causes que van provocar la fallada en l'avioneta, que abans d'entrar a la pista va topar amb la roda contra la tanca de protecció de la carretera C-260.

L'avioneta, de titularitat particular i pilotada per l'home, va sortir de Normandia a dos quarts de set del matí i la seva destinació havia de ser Girona. Però després de quatre hores de vol, el pilot va demanar permís per fer un aterratge d'emergència a Empuriabrava i se l'hi va autoritzar. Però l'aterratge va ser accidentat, l'avioneta, que va perdre una roda a la tanca de la carretera, es va incendiar i a més va causar desperfectes a la pista de l'aeròdrom, que divendres mateix es van reparar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia