Successos

Una incendiària destrossa dos bars i ataca a pessics un mosso a Empuriabrava

La dona, de 58 anys, arrestada quan duia pots de dissolvent i de desodorant i un encenedor a les mans, també és sospitosa d'haver cremat un cotxe

Els Mossos van detenir, el dia de Sant Joan a Empuriabrava, una veïna de la zona dels Arcs, Margaretha Tops, de 58 anys i de nacionalitat holandesa, per un delicte de danys (per haver fet destrosses i calat foc a dos bars), per amenaces (cridava que cremaria tot el sector dels Arcs) i un altre delicte d'atemptat, per haver fet una forta pessigada al braç a un dels mossos que la va anar a detenir.

Tops, que acumula diversos antecedents per episodis similars, va ser detectada pels volts de la una del migdia, quan amenaçava de cremar tots els locals de la zona d'oci i també quan llançava taules i cadires des de la terrassa d'un segon pis del bar So del Sur, on va ocasionar importants destrosses perquè hi va tallar la instal·lació elèctrica, i va trencar i cremar les cortines. L'esvalotadora també va causar destrosses similars a un altre local, el Arcos Stube, i els Mossos investiguen si va ser la causant de les flames que dues hores abans van cremar un cotxe de matrícula francesa aparcat davant de l'edifici Santo Domingo, a prop del carrer Moxó, on estan situats els dos locals que va atacar. Quan els Mossos van detenir Tops li van comissar un pot de dissolvent, un altre de desodorant i un encenedor. En el moment de la detenció, Tops va pessigar tan fort com va poder un dels mossos, que va anar al metge i va presentar comunicat de lesions. La detinguda, que és veïna de la zona i coneguda perquè té algun tipus d'alteració
psíquica i acostuma a increpar els clients de les terrasses dels locals, va quedar en llibertat després de declarar al jutjat de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia