Successos

Vista per la petició de presó per a tres exedils de PxC

El jutjat d'instrucció número 2 de Vic ha fixat per dijous a un quart de deu del matí la compareixença prevista en l'article 505 de la llei d'enjudiciament criminal per decidir sobre la petició que ha formulat la representació de Josep Anglada perquè es dicti presó per als tres exedils de Plataforma per Catalunya (PxC), Ignasi Mulleras Vinzia (Olot), Robert Hernando Ortiz (Igualada) i Joan Carles Fuentes (Vic), que estan imputats per l'intent de conspiració per atemptar contra l'exlider del partit, tal com va denunciar a través d'una querella l'advocat Francesc Bueno Celdran. En aquest procediment Francesc Bueno no exerceix la representació d'Anglada, ja que és testimoni de la causa. Bueno és un testimoni clau perquè va enregistrar una sèrie de converses en què els querellats li proposaven de dur Anglada a un restaurant de Tavèrnoles per fer-lo emborratxar de manera que, quan tornés cap a Vic amb el seu cotxe, un camioner, amb qui ho havien concertat, el fes estimbar.

En l'escrit de petició de presó per als tres membres de PxC, presentat per la lletrada Rosa Maria Varela, s'exposa que existeix un risc elevat de fuga perquè Fuentes, Mulleras i Hernando no han renovat el seu escó municipal arran del fracàs a les eleccions i no tindran ingressos municipals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia