Successos

Foraden una paret per robar al bar del costat

Els municipals de Girona van frustrar un assalt que estaven planificant dos homes

Bruts de pols i ciment. La Policia Municipal de Girona va localitzar en aquestes circumstàncies dos homes que, just uns instants abans, havien fet un forat a la paret d'un edifici per poder entrar a robar en un bar situat a la propietat adjacent. Aquest succés va tenir lloc el 12 de juny, a dos quarts de cinc de la matinada. Una patrulla formada per dos agents era al passeig d'Olot fent tasques de vigilància i de seguretat ciutadana. Un testimoni es va adreçar als efectius i els va alertar que havia presenciat com un desconegut sortia de l'armari dels comptadors de la comunitat de veïns d'un edifici del carrer dels Bastiments. Quan els policies es van dirigir al bloc i van obrir la porta d'aquest armari, van veure que a dins hi havia eines de paleta i restes de runa, a causa de la perforació que presentava un dels murs. A través d'aquest forat, que encara no estava acabat, els lladres pretenien accedir al bar del costat. Arran dels indicis, doncs, que un o més intrusos preparaven un robatori, els municipals van demanar reforços per iniciar la seva recerca. Tot indicava que el sospitós que va ser vist pel testimoni que va avisar estava amagat pels voltants, tal com es va poder confirmar poca estona després.

A la zona hi van acudir més dotacions de la Policia Municipal i els Mossos d'Esquadra. El rastreig va acabar quan dos municipals van interceptar els assaltants ocults darrere d'una columna de la segona planta. Els dos còmplices, en veure els agents, no van oposar resistència. Un dels imputats és Calin Ciprian, de 35 anys i de Maçanet de la Selva, i el seu acompanyant es diu Anatolie, té 33 anys i és veí de Sabadell. Arrossegaven antecedents penals i van ampliar el seu historial, ja que van ser arrestats per un robatori amb força i van quedar a mans dels Mossos. La unitat d'investigació va aconseguir relacionar-los amb cinc robatoris més. A Girona, el 22 de febrer, haurien actuat en una perfumeria; el 21 de març en un estanc; el 22 d'abril en un bar; el 16 de maig en una farmàcia, i, un dia abans, haurien saquejat un bar de Salt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia