Successos

El conductor d'un BMW mor a l'AP-7 a Bàscara en envestir una furgoneta

La dona de la víctima va patir ferides lleus i el xofer de la furgoneta va quedar il·lès

Dotze persones han mort d'accident el 2015 a les comarques gironines

El conductor d'un BMW, un jove francès de 22 anys, Bilal El Anouar, veí d'Arles, a la Provença, va morir, ahir a la tarda, en un accident a l'AP-7, a Bàscara, quan el seu cotxe va envestir per darrere una furgoneta amb matrícula anglesa. L'accident va passar poc després de dos quarts de sis de la tarda, al quilòmetre 37,5 de l'autopista, mentre els dos vehicles implicats circulaven en direcció nord. Bilal El Anouar viatjava acompanyat de la seva dona, que va resultar ferida lleu i va ser trasllada pel SEM fins a l'hospital de Girona. El SEM va mobilitzar una ambulància i també un helicòpter per si es podia reanimar el conductor, però el jove va morir al mateix lloc de l'accident. El conductor de la furgoneta, que anava sol, va resultar il·lès.

De resultes de l'accident, es va tallar un carril de l'autopista i, durant unes dues hores, els vehicles que circulaven en sentit nord només van poder fer servir un carril. Bilal El Anouar es converteix en la víctima número dotze dels accidents de trànsit a les comarques gironines des que va començar l'any. Sis de les víctimes d'aquest any eren motoristes.

L'accident d'ahir a Bàscara és el primer xoc mortal que es registra aquest 2015 al tram gironí de l'autopista AP-7.

Dissabte, una noia de 29 anys va morir a Terrassa quan el cotxe que conduïa va xocar frontalment amb un altre turisme al costat del polígon industrial Can Parellada. I ahir al matí, un noi de 15 anys va morir en ser envestit per un cotxe que sortia d'un garatge a Barcelona.

LA XIFRA

12
persones
han mort d'accident de trànsit a les comarques gironines aquest any.

LA XIFRA

2
hores
va estar tallat, ahir, un carril de l'autopista a Bàscara de resultes de l'accident.

Empresari de Roses ferit greu d'accident

Josep Soler, veí de Roses de 52 anys, empresari que regenta Motos Soler i expert motorista, va resultar ferit molt greu, ahir, en accidentar-se mentre circulava amb una Scooter Kymco de 300cc a la carretera de Cadaqués, dins del terme municipal de Roses. Eren prop de dos quarts de dotze del migdia quan la motocicleta que menava Soler va sortir de la carretera GI-614, a l'alçada del quilòmetre 8,9. Quan hi van arribar els serveis d'emergència, el motorista estava inconscient. Els sanitaris del SEM van poder estabilitzar-lo i el van traslladar en un helicòpter medicalitzat fins a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va quedar ingressat amb un traumatisme cranial i altres lesions. Els Mossos s'han fet càrrec de l'atestat i de la investigació de les possibles causes que expliquin per què Josep Soler, una persona experta en la conducció de motocicletes, va sortir-se de la via sense que, pel que es té constància, hi hagués cap altre vehicle implicat.

Motos Soler, l'empresa que regenta Josep Soler, està situada al carrer Barraquer i té una llarga trajectòria en la venda de motocicletes i bicicletes i també en la reparació de motocicletes, entre elles les de la policia municipal de Roses.

Xoc de motoristes a Ripoll

Dos motoristes més van resultar ferits, un d'ells de gravetat, ahir, en un xoc a l'N-260a, al quilòmetre 114, dins del terme municipal de Ripoll. L'accident va passar a tres quarts de tres de la tarda, quan una Honda CDR de 1000cc amb matrícula holandesa va envair el carril contrari i va xocar contra una BMW GS, també de 1000 cc, de matrícula francesa, que circulava en sentit contrari. El pilot holandès va ser el qui en va sortir més mal parat (va patir fractura de tíbia i peroné i fractura de pelvis) i va ser traslladat en helicòpter al Trueta. A la tarda, un altre motorista va resultar ferit greu en caure a Maçanet de la Selva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia