Successos

Les víctimes dels lladres violents van haver d'anar al CAP

Els Mossos busquen els quatre encaputxats que van colpejar i lligar dues persones grans a Palau-saverdera

Les dues persones grans que la nit de dijous a divendres van ser assaltades pels lladres violents que les van colpejar i lligar en un habitatge de Palau-saverdera van necessitar assistència mèdica i van ser traslladades al Cen-tre d'Atenció Primària (CAP), on se'ls va donar d'alta després d'atendre-les i fer-los les cures necessàries. Les víctimes, però, ara per ara, no han tornat a casa seva, l'escenari de l'assalt, un xalet situat al carrer Alemanya de la urbanització residencial Mas Isaac.

Quatre homes que anaven encaputxats –les víctimes van pensar que eren romanesos– van irrompre pels volts de les dotze de la nit a l'habitatge d'un empresari francès jubilat. Els assaltants duien barres de ferro que van utilitzar contra les víctimes, que van deixar lligades. Els assaltants van saquejar l'habitatge.

Es dóna la circumstància que tres dies abans, cap a les deu de la nit, una noia que marxava de la zona després d'haver visitat un amic, va veure com un home saltava la tanca de la casa que va ser assaltada dijous. La testimoni també va detectar dos homes amb actitud sospitosa al costat d'un vehicle arran de la carretera, a l'entrada a la zona residencial. La noia va alertar els seus coneguts de la presència de l'home que saltava la tanca i els altres dos individus, però inicialment els veïns no li van donar gaire importància. Ara, en vista de l'assalt violent, els Mossos investiguen si hi pot haver relació entre els dos episodis i si hi va haver un primer intent d'assalt que resultés frustrat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.