Successos

Lliguen i colpegen amb barres de ferro dos ancians

Quatre encaputxats assalten un xalet a Palau-saverdera

Tres dies abans un home va ser vist saltant la tanca

Els assaltadors violents han tornat a actuar. Aquest cop les víctimes han estat dues persones d'edat en un xalet de Palau-Saverdera. Quatre homes encaputxats armats amb pals van irrompre dijous cap a la mitjanit a la casa del carrer d'Alemanya, a la zona residencial del Mas Isaac. Els assaltants van colpejar la parella que hi havia a dins amb barres de ferro i van saquejar el xalet. Els assaltants, segons tots els indicis, van entrar a la casa a través del pati de la casa veïna, que no està habitada habitualment, ja que els amos la fan servir de segona residencia. Tot fa pensar que les tanques perimetrals, que són accessibles per saltar, van facilitar la feina als lladres. L'objectiu va ser una parella d'edat avançada, que en aquells moments era a l'habitatge, aquest ocupat durant tot l'any. Els assaltants no van tenir miraments amb les víctimes. Armats amb barres de ferro, no només van amenaçar el matrimoni, sinó que també els van colpejar i els van lligar.

Busquen els assaltants

Els Mossos d'Esquadra, que s'encarreguen de la investigació, van estar ahir tot el matí buscant empremtes dactilars i petjades, així com indicis que els puguin conduir als assaltants. Hi ha un testimoni que relata que dilluns o dimarts a la nit, quan passava per davant del domicili assaltat, va veure com un home de pell fosca estava saltant la tanca perimetral. Així mateix, també va observar dos homes que estaven esperant fora d'un cotxe i que tenien el mateix aspecte que l'assaltant. Els Mossos investiguen si el que va observar aquest testimoni era un primer intent d'assalt perpetrat pels mateixos lladres o uns altres.

LA XIFRA

3
assalts
violents s'han registrat aquest any a les comarques gironines, dos al març i el d'ahir.

Tercer robatori violent

Amb els fets d'ahir, ja són tres els assaltats violents que ja s'han registrat aquest any a les comarques gironines. El primer va ser al març, quan una veïna de Girona del barri dels Químics va ser sorpresa per dos lladres que van irrompre violentament a casa seva. La van colpejar, la van immobilitzar a la tauleta de la sala d'estar, la van emmordassar i li van tapar els ulls. Els lladres buscaven unes figures egípcies que el marit de la dona, que és egiptòleg, col·leccionava a casa. Dies més tard, també al març, dos individus que anaven encaputxats i tenien accent de l'est d'Europa, van lligar de peus i mans la mestressa, el fill i la dona de fer feines d'un mas d'uns carnissers de Sant Gregori, i els van robar amenaçant-los amb una pistola 1.200 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia