Diversos centres escolars sense classe pel temporal de pluja

Un conjunt de 36 centres de 15 municipis del País Valencià han hagut de suspendre les classes a causa del temporal de pluja per inundacions en les instal·lacions, dificultat d'accés o per talls en els subministraments elèctrics, segons ha informat el govern valencià.

En concret, s'ha produït al tancament de tots els centres docents de les localitats de Carcaixent, Càrcer, Alginet, Fortaleny, Xàtiva i Pinet. A més, s'han produït incidències en altres centres de València, Alaquàs, Canals, Alcàsser, Almoines, Benifairó de les Valls, Gandia, Llíria, Paiporta, la Pobla de Vallbona, el Puig, Torrent i Vallada, relacionades amb goteres, filtracions, talls de llum, inundacions parcials de les instal·lacions, trencament de canonades, etc., que també han obligat a suspendre les classes.

Les incidències meteorològiques també han afectat 13 centres ubicats en Rojals, Benidorm, Callosa i Alacant, així com altres d'Ondara, Xàbia, Guardamar, Castell de Castells, l'Altet i Dénia en els quals no ha sigut necessari suspendre les classes.

En les comarques septentrionals, s'han hagut de tancar tres centres de Castelló de la Plana, un de les Alqueries, un d'Almassora i un altre de Cortes d'Arenós.

També s'han produït problemes, però les classes han continuat, en dos centres de Borriana, un de Benicarló, un de la Vall d'Uixó, un de la Llosa, un de Betxí i un altre de Xilxes. Trenta-sis centres de quinze municipis del País Valencià han hagut de suspendre les classes a causa del temporal de pluja per inundacions en les instal·lacions, dificultat d'accés o per talls en els subministraments elèctrics, segons ha informat el govern valencià.

En concret, s'ha produït al tancament de tots els centres docents de les localitats de Carcaixent, Càrcer, Alginet, Fortaleny, Xàtiva i Pinet. A més s'han produït incidències en altres centres de València, Alaquàs, Canals, Alcàsser, Almoines, Benifairó de les Valls, Gandia, Llíria, Paiporta, la Pobla de Vallbona, el Puig, Torrent i Vallada, relacionades amb goteres, filtracions, talls de llum, inundacions parcials de les instal·lacions, trencament de canonades, etc... que també han obligat a suspendre les classes.

Les incidències climatològiques també han afectat tretze centres ubicats en Rojales, Benidorm, Callosa i Alacant, així com uns altres d'Ondara, Xàbia, Guardamar, Castell de Castell, l'Altet i Dènia en els quals no ha sigut necessari suspendre les classes.

En les comarques del nord s'han hagut de tancar tres centres de Castelló de la Plana, un de Les Alqueries, un d'Almassora i un altre de Corts d'Arenós.

També s'han produït problemes, però les classes han continuat, en dos centres de Borriana, un de Benicarló, un de la Vall d'Uixó, un de La Llosa, un de Betxí i un altre de Xilxes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.