Successos

Apareixen a la Fageda rastres d'un robatori

Els Mossos analitzen el material informàtic per saber d'on va sortir

Els Mossos estan investigant la procedència d'un material informàtic i fotogràfic (que se suposa objecte d'algun robatori) que ahir al matí va ser descobert als marges d'un camp en un encreuament de camins a l'entrada de la Fageda d'en Jordà, als límits entre els termes municipals de Santa Pau i les Preses. El material (peces d'ordinador, disc dur, impressora, escàner...) va ser recollit per ser analitzat per la policia científica dels Mossos, que ahir també van fer una inspecció ocular a la zona per intentar trobar petjades o roderes d'algun vehicle. Tot fa pensar que el material va ser llençat durant la nit de dissabte a diumenge ja que la zona on va ser trobat és molt transitada per gent que fa esport amb bicicleta o a peu i era en un punt molt visible.

Els Mossos ahir no tenien constància que s'hagués produït cap denúncia de robatori a la comarca que es pogués correspondre amb la troballa, però no es descarta que el material sigui d'alguna empresa o establiment de fotografia que hagi estat assaltat i que els seus propietaris no adverteixin el robatori fins avui quan vagin a obrir el negoci. El lloc on eren els objectes és a tocar de la carretera del veïnat de Sant Miquel del Corb que enllaça amb la C-152 a les Preses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia