Es baralla amb un vigilant d'estació, puja a un tren i es mata en baixar-ne en marxa

Un indigent que s'havia esbatussat durant la nit amb un vigilant de l'estació de tren de Maçanet de la Selva va ser trobat mort ahir al matí a les vies al costat de l'estació de Riells i Viabrea. Les primeres hipòtesis de la investigació apunten que, després de la baralla amb el vigilant, el rodamón va pujar clandestinament a un tren de mercaderies a la mateixa estació de Maçanet i en baixar-ne, anant el comboi en marxa, a l'estació de Riells i Viabrea, va caure malament, es va colpejar i va morir.

El cos de l'home el va descobrir el maquinista d'un altre tren que circulava a dos quarts de vuit del matí i va avisar els serveis d'emergència i els Mossos. En un primer moment es va pensar en la possibilitat que la víctima hagués estat objecte d'una mort violenta, ja que es va trobar un ganivet. No obstant això, la inspecció feta pels policies científics i el forense ja van permetre determinar que el ganivet no havia estat utilitzat per atacar l'home sinó que es tractava d'una eina que ell duia a la motxilla per als seus usos quotidians. Després, un cop es va haver parlat amb els testimonis es van reconstruir les darreres hores de la vida de l'indigent i es va arribar a la conclusió que va morir accidentalment en caure quan va voler baixar del tren en marxa.

Tot i que l'home duia documentació que permet atribuir-li una identitat, ahir els Mossos treballaven per certificar que efectivament es tracta de la persona que assenyalen els documents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.