Decreten presó per a sis presumptes assaltants d'empreses i botigues

El jutjat de Santa Coloma de Farners ha decretat presó preventiva per a sis membres de la banda de romanesos que presumptament assaltava empreses i botigues a les comarques gironines i que van ser detinguts, juntament amb tres persones més dijous passat a Girona després que haguessin assaltat dos pisos.

La investigació va començar al final del mes de maig quan uns intrusos van fer un forat al sostre d'una joieria del centre de Maçanet de la Selva, van entrar al local, però l'alarma i la presència de la policia els va fer fugir sense botí. A partir d'aquí, segons els Mossos, aquesta banda va començar la seva activitat delictiva a les comarques de Girona.

El mes de juny, van robar en dos estancs, de Llorà i Anglès, i també van atracar una joieria de Llagostera. El juliol, el seu objectiu va ser una òptica de Cassà de la Selva. Els assaltants van encastar un cotxe, que havien robat a Salt, contra l'aparador d'aquesta botiga i, en pocs minuts, es van endur un centenar d'ulleres.

Durant el mes d'agost, també van robar en un estanc i en una perruqueria de Palafrugell i en un altre centre òptic a Sant Hilari Sacalm. En aquesta mateixa població, també van entrar en una empresa. En aquest últim assalt van fer servir un cotxe robat a Salt, el van abandonar a Sant Hilari i en van agafar un altre. I al setembre, van robar dos cotxes més, a Amer i Salt, i també van entrar en un estanc d'Amer.

Els investigadors feia mesos que estaven seguint la pista dels sospitosos fins que dijous al matí van entrar a dos pisos de Girona i van detenir vuit homes, de 21 a 35 anys. També els van comissar ordinadors portàtils, ulleres de sol, perfums, aparells informàtics i targetes i documents falsificats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.